Pizza Bucuresti (only take away)

Pizza traditionala din Napoli - Pizza Bucuresti

  Atunci când doriti sa mancati o pizza autentica, ca la mama ei, cu siguranta trebuie sa alegeti Il Pizzaiolo. Savoarea speciala, retetele originale si ingredientele aduse din Italia garanteaza un gust asa cum l-ati putut simti doar atunci cand ati degustat o pizza direct din tara de origine a ei.
  Primele lucruri care ar trebui sa va imbie sa comandati de aici pot fi: aspectul apetisant, savoarea specifica si ingredientele originale. Sos de roșii, mozzarella de bivolita, casacaval simplu sau pravola, parmesan, branza gorgonzola, salam Napoli, bacon, prosciutto crudo sau cotto, carnati, pui, ton, ciuperci, ardei, rosii cherry, masline, porumb, rucolla, anghinare, ceapa, usturoi, busuioc, oregano, ulei de masline, toate le veti gasi in compozitia celor mai delicioase variante de pizza traditionala napoletana, livrate in varianta de 32 de cm, coapte pe vatra in cuptor cu lemne.
  Ce are special aceasta pizza originala din Napoli pentru a fi considerata una dintre cele mai bune pizza Bucuresti?
  Exista multe locuri din care se poate comanda pizza. Cele mai multe sunt realizate dupa retete obisnuite si au in compozitie cam aceleasi ingrediente ca peste tot. In functie de pregatirea si talentul bucatarului pot avea un gust mai bun sau mediocru. Insa daca doriti sa savurati o pizza speciala, autentica, merita cu prisosinta sa incercati pizza produsa la Il Pizzaiolo.
  Motivele ce pot fi invocate in a incerca acesta varianta deosebita sunt numeroase:
  • produsele sunt realizate dupa retete originale traditionale din Napoli
  • pizzari cu experinta si studii la cele mai importante institutii din Italia (Associazione Verace Pizza Napoletana)
  • experienta de peste 16 ani in pizzerii din Italia
  • ingrediente aduse direct din tara de origine a acestui produs
  • blat special italian, framantat dintr-o faina speciala
  • varietate mare de produse
  • ingrediente puse cu generozitate
  • dimensiune standard suficient de mare pentru a va bucura din plin de savoarea unei pizza deosebite.
  Acestea sunt doar detaliile tehnice pe care merita sa le urmariti ori de cate ori doriti sa mancati o pizza traditionala. Ceea ce va face cu adevarat diferenta va fi gustul desavarsit si senzatia extraodinara pe care o veti simti cand veti degusta aceasta specialitate a gastronomiei italiene.
  In plus, in functie de gusturile persoanle, fiecare dintre retelele originale poate fi personalizata si completata cu ingredientele pe care le preferati. Modalitatea de a comanda este simpla!

Ce trebuie sa faceti pentu a avea parte de pizza Bucuresti?

 Produsele pot fi comandate si personalizate online. Pentru efectuarea unei comenzi online se poate aplica un discount. Comanda se poate plasa online. Pentru comenzi online beneficiati de discounturi pe care merita sa le luati in sema. Daca nu aveti aceasta posibilitate puteti suna pentru comanda direct la pizzerie.
  Doriti sa degustati oricare dintre aceste variante de pizza extraordinare, puteti plasa comanda online, dar ridicarea se va face direct de la adresa localului. Puteti selecta mai usor produsele accesand categoriile: la vera pizza napoletana, pizza calsica napolitana, pizza napolitana cu mozzarella de bivolita, pizza speciala din Napoli, pizza vegana, pizza vegetariana.
  Retetele sunt la fel de inedite, iar rezultatul este unul autentic si desavarsit.
  Pentru gustul de exceptie, retete originale si ingrediente speciale merita din plin sa faceti acest efort!
  Pe site-ul Ilpizzaiolo.ro puteti comanda ușor și puteti personaliza online orice tip de pizza traditionala napletana va doriti. În funcție de ingredientele aflate în rețeta de bază și de ceea ce va place, puteti obtine un produs în întregime pe gustul vostru. Scopul este acela de a va ajuta să va bucurati de o pizza perfecta!

De ce este pizza produsa la pizzeria Il Pizzaiolo cea mai tare pizza Sector 2 si pizza sector 3?

  Istoria producerii pizzei realizate la Il Pizzaiolo coboara pana in anul 1995, atunci cand proprietarul acestei pizzerii invata sa produca si cauta sa gaseasca cele mai bune retete. Dupa numerosi ani de practica si de instruire si dupa alegerea celor mai interesante combinatii posibile, aceasta pizza a fost produsa intr-un restaurant din Genova si din Riviera Ligure. Datorita gustului autentic si priceprii de a doza cu maiestrie toate ingredientele necesare, curand variantele realizate in aceste localuri au devenit cele mai apreciate produse de acest tip din zona.
  Fara a se opri aici, in cautarea gustului desavarsit, proprietarul acesor localuri a continuat sa acumuleze tot mai multe informatii despre producerea pizzei traditionale napoletane si chiar sa faca un master special la Associazione Verace Pizza Napoletana, unde a primit cea mai importanta diploma din domeniu.
  Acum acest bucatar, devenit antreperenor, aduce traditia si cultura celei mai gustoase pizza din Italia si in Bucuresti, prin pizzeria de la care sunteti invitati si voi sa comandati cele mai delicioase variante. Folosind doar produse originale, de cea mai buna calitate, aduse direct din regiunile traditionale din Italia, veti avea sansa sa va bucurati de gustul autentic al celei mai bune pizza napoletane, coapta in cuptor cu lemne.
  Atunci cand respectul fata de clienti si dorinta de a furniza cea mai buna calitate sunt cele mai importante criterii de functionare.
    Garantam ca senzatia merita tot efortul!

Cum puteti face o comanda pizza?

  Datorita modalitatii de a comanda online, acum puteti avea pizza pe care v-o doriti mult mai usor. Selectarea produselor dorite se poate efectua in maniera in care alegeti orice produs dintr-un magazin online. Aici, in plus, aveti si posibilitatea de a personaliza produsele cu cantitațile si ingredientele pe care le preferati.
  Printre cele mai interesante produse pe care le puteti comanda si pe care merita sa le incercati mentionam:
  • Pizza Il Pizzaiolo, ce contine sos de rosii, mozzarella, busuioc, gorgonzola, prosciutto crudo, ciuperci si usturoi.
  • Pizza Malafemmena, ce contine sos de rosii, mozzarella, busuioc, provala, ciuperci salam Napoli, ardei gras si masline.
  • Pizza Sporcacciona, ce contine sos de rosii, mozzarella, provola, carnati, salam Napoli, rosii cherry, ceapa.
  • Pizza Piedigrotta, ce contine sos de rosii, busuioc, ardei gras, ceapa, porumb si anginare.
  • Pizza Zozzona, contine sos de rosii, mozzarella, busuioc, provola, prosciutto cotto, anghinare si ceapa
  • Pizza Imbarazzante, contine sos de rosii, mozzarella, busuioc, provola, gorgonzola, spianta calabra (salam picant).
  • Pizza Nostromo, ce contine sos d rosii, mozzarella, busuioc, ton si ceapa.
  • Pizza Veramente Vergognosa, ce contine sos de rosii, mozzarella, gorgonzola, carnati, ceapa, ardei gras, rosii cherry, usturoi, oregano.
  • Pizza Tarantella, ce contine sos de rosii, mozzarella, busuioc, gorgonzila, prosciutto crudo, rosii cherry, parmezan.
  Denumirile si ingredientele folosite sunt dintre cele mai speciale. Printre acestea amintim: mozzarella de bivolita, provola - cascaval afumat, pancetta, prosciutto crudo si cotto, salam Napoli, sos de rosii din tomate italiene, faina macinata in moara cu piatra. Fiecare dintre aceste produse sunt speciale si merita sa fie incercate de catre toti cei care sunt in cautare de experiente unice si originale.

La Il Pizzaiolo gasiti cea mai buna Pizza Bucuresti!

  Atunci cand vreti sa mancati o pizza napoletana buna si nu vreti sa va mai bateti capul cautand restaurante cu specific in Bucurest, alegeti intotdeauna Il Pizzaiolo. Cu siguranta de aici veti gusta ceva cu totul special. Posibilitatea de a comanda simplu, de a alege produse ralizate dupa retete traditionale, cu ingrediente originale si folosind tehnici autentice va ofera solutia perfecta la implinirea dorintelor voastre. Aspectul este grozav, gustul este original si puteti adauga ce ingrediente doriti din plin.
  Pentru a garanta gustul desavarsit al adevaratei pizza napoletane, conform traditiei regiunii, vor fi folosite numai produse italiene de cea mai inalta calitate. Pentru fragezime si textura specifica, aluatul va sta la maturat minim 48 de ore. Pentru a asigura savoarea aparte, tipul de faina folosit este unul special, rasnit la o moara traditionala cu pietre. In pizzerie nu se folosesc ustensile mecanice pentru intinderea aluatului, totul este facut manual, gratie abilitatilor unui maestru pizzar cu experienta.
  Pentru a fi siguri ca nu va fi ratat nimic din autenticitatea produsului, pizza va fi coapta doar in cuptor cu lemne, pe vatra. Sosul folosit este realizat in casa doar din tomate speciale, aduse din Italia. Se va folosi doar mozzarella de calitate realizata in zone italiene cu traditei si mozzarella de bivolita din regiunea Camapania.
  Pentru gustul specific se va folosi doar ulei de masline extravirgin, adus din tara de origine a produsului. Nu se vor utiliza decat produse cu specific, precum salam Napoli, prosciutto crudo sau cotto, parmegiani, spianta calabra (salam picant), provola (cascaval afumat) si branza gorgonzola.
  Daca doriti sa va bucurati si voi de gustul desavarsit al unei pizza traditionale napoletane, accesati site-ul nostru Ilpizzaiolo.ro si alegeti sa comandati online!