Despre noi

Il Pizzaiolo si-a inceput istoria in Italia in anul 1995 in calitate de  angajati in cele mai bune pizzerii . Dupa 16 ani de experienta deschidem primul restaurant in Genova  devenind unul dintre cele mai apreciate din zona. In urma succesului am deschis  un alt restaurant mai mare in Riviera Ligure

In toti acesti ani am frecventat  diverse cursuri invatand modul in care este creata pizza traditionala napoletana.

Pentru a completa cunostiintele in acest domeniu , am ajuns in Napoli, patria pizzei, unde am facut  masterul  al  Associazione Verace Pizza Napoletana. Dupa primirea celei mai importante diplome in domeniu,  au urmat perioade de colaborare cu renumite pizzerii din Napoli.

Antreprenorul Giorgio  impreuna cu familia a decis  sa lase Italia pentru a duce mai departe traditia  si cultura pizzei  verace napoletane in  Bucuresti

In pizzeria noastra se folosesc doar produsele de cea mai buna calitate aduse din Italia pentru a obtine aroma si gustul  autentic al pizzei  napoletane  coapte pe vatra in cupor cu lemne.